Geçen sezon Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 3. Grupta Gaziantep’i temsil eden Şahinbey Belediyespor, futbol şubesinin kapısına kilidi vurdu.Gaziantep amatör liglerde mücadele ettiği dönemlerde hiçbir maçında mağlubiyet görmeyerek rekor düzeyinde başarılara imza atan Şahinbey Belediyespor, baraj maçında Sakıcı İnşaat Şenyurtspor maçına çıkmadığı gibi süper kümede de mücadele etmeyecek.

Özellikle alt yapılarda ve futbol okulunda yaptığı çalışmalarla geleceğin yıldız futbolcularını Türk futboluna kazandırma adına büyük hamleler yapan mavi – beyazlı temsilcimiz, voleybol, ampute ve bireysel sporlarda faaliyetini devam ettirirken kitleleri peşinde koşturan futbola baltayı resmen vurdu.

ANTRENÖRLERE BAYRAM ŞOKU

Ramazan bayramı öncesi kulüpte eğitim veren bütün antrenörlerin işlerine son verilerek büyük şok yaşattılar.Bir anda gelen kapatma kararını duyan antrenörler şaşkınlıklarını gizleyemediler. Bayram öncesi işdiz kalan antrenörler ne yapacaklarını bilemez durumda kaldılar. Aynı zamanda çalışanlara istifa etmeleri konusunda belgeleri imzalamaları istendiği öğrenildi.

FUTBOL OKULU DAĞITILDI

Şahinbey ilçesinin genelinde 500’ün üzerinde çocuğa futbol eğitimi veren Şahinbey Belediyespor bu alanda ki faaliyetini de tamamen durdurdu.Çocukların sokaklarda oynamalarına engel olmasının yanı sıra yetenekli olanları ise yarışmacı takımlarda mücadele ettiren mavi – beyazlı kulüp futbol okulunun kapısına da kilidi vurdu.

FUTBOL İSTENMİYOR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu göreve geldiği günden buyana salon sporlarında ve ampute futbolunda önemli yatırımlar yaparak kulübün birçok alanda başarılar elde etmesine katkı sağlarken futbolda beklenen sonuçlar elde edilmeyince bu alan istenmeyen branş oldu.