Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantepspor yönetiminin verdiği sözleri yerine getirmediğini ve güvenini kaybettiğini söyledi.

Şahin, "Bana siz şunu yapın, biz bunu yapacağız diye yola çıkıp, bizim yaptıklarımızdan sonra kendin yapacağını Valinin huzurunda söylediği şeyi 3 gün sonra 'bizim üzerimize düşeni yapmamıza rağmen' ben bunu yapmıyorum diyen bir anlayış, benim muhatabım değil" dedi.

Şahin'in en ağır sözleri ise İbrahim Kızıl'a yönelik oldu. Şahin Kızıl'a atfen, "yola çıktığımız arkadaşlar kim olursa olsun ağzından çıkan sözün gereğini yaparak yola devam etmeleri gerekmektedir. Çünkü güven meselesi. En kötü şeyi güveninizi kaybetmenizdir. Ağızdan çıkan söz namusdur ve gereği yapılmalıdır. Dolayısıyla burada yönetimle ilgili yaşadığımız sorunun temeni budur"dedi.

YÖNETİM SÖZÜNDE DURMADI

Önceki süreçte Gaziantepspor'la alakalı neler yapmaya çalıştıklarının görüldüğünü belirten Şahin, "Şehrin toptan kalitesi tek bir ulaşım, tek kültür değil, her alanda kalite önemli. Sanatta ve sporda da. Bizim alt başı gitmemiz ve en iyilerden olmamız gerekiyor" diye konuştu.

"Bütün gücümüzle oraya yapılması gereken herşeyi yapmamıza rağmen yönetim verdiği sözde durmadı" diyen Şahin, "Beni tanıyan iyi tanır. Açıkca söylediği zaman benim hiç bir sıkıntı yoktur. Ama bana siz şunu yapın, biz bunu yapacağız diye yola çıkıp, bizim yaptıklarımızdan sonra kendin yapacağını valinin huzurunda söylediği şeyi 3 gün sonra bizim üzerimize düşeni yapmamıza rağmen burada ben bunu yapmıyorum diyen bir anlayış, benim muhatabım değil" şeklinde konuştu.

KARARLIYIM

Gaziantepspor konusunda kararlı olduğunu anlatan Şahin, sporla alakalı üzerine düşen sorumluluğun farkında olduğunu da söyledi. Şahin, bütün gelişmeleri süreç içerisinde göreceklerini belirterek, şunları söyledi: "Ama yola çıktığımız arkadaşlar kim olursa olsun ağzından çıkan sözün gereğini yaparak yola devam etmeleri gerekmektedir. Çünkü güven meselesi. En kötü şeyi güveninizi kaybetmenizdir. Ağızdan çıkan söz namusdur ve gereği yapılmalıdır. Dolayısıyla burada yönetimle ilgili yaşadığımız sorunun temeni budur. Eğer burada bunlar gerekli adımlar attığı sürece biz bu şehir spor adına her zaman yanlarındayız. Herkes verdiği sözün arkasında duracak" LEYLA ÖZEKŞİ POLAT