Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile birlikte 1 milyon 700 bin metrekare alana yaptıkları Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkı ve 12 km’li 12 şeritli yolu yerinde inceledi.

Yeşilvadi Projesi hakkında Şahin’e bilgi veren Başkan Tahmazoğlu, “Gaziantep’in çehresini değiştirecek olan 7 milyon metrekare alanı kapsayan Yeşilvadi Projemizde park, konut ve yol çalışmasını birlikte yapıyoruz. Buraya 1 milyon 700 bin metrekare Türkiye’nin en büyük parkını yapıyoruz. Yine belediye olarak yaptığımız 702 konutumuz tamamlanma aşamasına geldi. Yine şehrin trafik sorununu önemli derecede rahatlatacak olan havaalanı yolunu bur. Kavşağına bağlayacak olan 12 km’li 12 şeritli yolumuzu yapıyoruz. 6 km’lik kısımda asfaltlama çalışmasını tamamladık. Parkımızda son aşamaya geldik. Önümüzdeki Cumartesi günü burada çocuklarımıza dönük bir etkinlik düzenleyeceğiz. Böylelikle parkımız kullanılmaya başlayacaktır” dedi.

ŞAHİN BEĞENDİ

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, bir ilçe belediyesinin yapacağı hizmetlerden çok daha büyük projeleri hayata geçiriyor. Başkanımızı tebrik ediyorum” dedi. BÜLTEN