Büyükşehir belediye Başkanı Fatma Şahin, Ramazan Bayramı öncesinde şehirdeki esnafı dolaşarak, bayram hediyesi almak için alışveriş yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Ak Parti İl Teşkilatı tarafından geçmiş dönemlerden bgüne kadar partinin değişik kademelerinde görev almış teşkilat mensupları ve partililere yönelik düzenlenen vefa yemeğinin ardından esnafla buluştu. Ramazan ayı boyunca toplumun bütün kesimleriyle kucaklaşan Başkan Şahin ziyaret ettiği esnaftan da beraberindeki partililere bayram hediyesi almak için alışveriş yaptı. Tezgaha geçen Şahin, yanındaki partililer için bayram hediyesi seçti. Bir anda Başkan Şahin’i tezgahta gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

SOHBET ETTİ

Esnaf ve vatandaşlarla gecenin geç saatlerine kadar sohbet eden Şahin, yapılan çalışmalar ve hizmetler hakkında bilgiler verdi. Vatandaşlar yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Şahin’e teşekkür ederek Türkiye’de son dönemlerde yaşanan terör olaylarının son bulması yönündeki dileklerini ilettiler. Başkan Şahin hükumetin terörü bitirmeye yönelik çalışmalarının büyük bir titizlikle sürdüğünü ifade ederek vatandaşlara sağ duyu ve birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i gecenin geç saatlerine kadar kentin farklı yerlerinde görmekten dolayı mutlu olduklarını ifade eden vatandaşlar “Başkanımız Fatma Şahin vatandaşlarla bütünleşmeyi başarmıştır. Gün boyu bir çok etkinlik ve çalışmadan sonra yorulmak bilmeyen başkanımız Şahin’i gece geç saatlere kadar vatandaşla iç içe görmek bizleri mutlu ediyor. Her mecrada kendisine ulaşmak ve sorunlarımızı anlatma imkanı buluyoruz. Gaziantep başkanına kolay ulaşabiliyor” yorumunu yaptı. İHA