PTT birinci lig temsilcimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’un play-off şansını kaçırmaması için hafta sonu mutlaka kazanması gereken Adanaspor maçı öncesi Fatma Şahin kolları sıvadı ve sahaya inerek futbolculara sürpriz yaptı.

Gaski tesislerinde Adanaspor maçı hazırlıklarını sürdüren mavi – beyazlı takımın antrenmanını ziyaret eden Gaziantep Büyükşehir Belediye başkanı Fatma Şahin, bu hafta galip gelmeleri durumunda kendilerine düşeni yapacaklarını söyledi.

Adanaspor’un ligde 18 haftadır mağlup olmadığını hatırlatan başkan Şahin, bu hafta sonu zafer turu atan tarafın Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ‘un olmasını istedi. Beraberinde kulüp başkanı Osman Toprak ve birçok yönetim kuruluyla birlikte tesislere giden Şahin, teknik direktör Bayram Bektaş ve kaptan Erdal Güneş’in de görüşlerini aldı.

ADANASPOR’U ÖNEMSİYORUZ

Sezon içerisinde başarılı sonuçlar alınmasına rağmen bazen de kendilerini üzen maçlar oynadıklarını söyleyen Gaziantep Büyükşehir belediye Başkanı Fatma Şahin, “Geldiğimiz noktada ben bu takıma inanıyor ve güveniyorum. Bu takım Play Off oynayacak bir güce sahip bunu da çok rahat yapabiliriz. Bu nedenle Pazar günü oynayacağımız Adanaspor maçını önemsiyoruz çünkü 18 maştır yenilmeyen bir takım ile mücadele edeceğiz. Karşımızda oldukça güçlü bir rakip var ve İnşallah Adanaspor’u mağlup etmek Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a nasip olur. Ben bu konuda sizlere güveniyorum, ihtiyacımız olan moral, motivasyon ve birbirimize olan sevgimiz, hocamızın vermiş olduğu direktifleri uygulamaktır” dedi.

SİZLERE GÜVENİYORUZ

Bir takımın ne iyi iyi oynarsa oynasın puan almadıktan sonra bir anlam ifade etmediğini aktaran Şahin, “Ben iyi oynayarak galip geleceğinize inanıyorum. Hepiniz çok gençsiniz önünüzde iyi bir gelecek var. Play Off mücadelesi veren bir takımda yer alıyorsunuz. Her birinizin iddiasını takım iddiasına dönüştüren bir güce ulaşmamız gerekiyor. Bunun içinde Pazar günü oynayacağımız maç çok önemli, ben bu bakımdan duygularımı sizlerle paylaşmak ve sizlere olan güvenimi ifade etmek istedim. Bu sonucun takımımız adına ne kadar önemli olduğunu yeniden belirtmek istiyorum. Aslında siz de çok iyi birliyorsunuz. Biz şu anda ki olduğumuz konumdan en az 10 puan daha üstte olacak durumdaydık ama buna şanssızlık diyorlar” dedi.

İDDİASI OLAN BİR ŞEHİRİZ

Türk futbol tarihine iki penaltı kaçıran bir takım olarak geçtiklerini ifade eden Şahin, “Bu konuda gerçekten Adana’dan geçiyor. Ligde lider olan Adanaspor’u yenelim, geçmiş te ki hatalarımızı telafi edelim. Bu konuda ben sizlerin önce inanmasını istiyorum. Çünkü inanmadan sonucu yakalamak mümkün değil. İnanmak ve başarmak gerekiyor, hani ‘bu kaçtı gitti hedefimiz de kalmadı’ orta sıralarda olsak ne olur demememiz gerekiyor. Biz iddiası olan bir şehiriz, her alanda olduğu gibi sportif alanda da iddiamız var en sonuna kadar ve doksan artı 4’ kadar olan süreçte iddiamızı devam ettireceğiz, sizlerde her biriniz iddiası olan, bu konuda yetişmiş ve özel olan kardeşlerimizsiniz. Buna inananımızı ve kendinize güvenmenizi istiyorum. Sonucunda Adanaspor’u Adana’ya gönderirken, zafer turunu bizim atmamızı istiyorum. Sizler bu maçı kazanın ben de gereğini yapacağım. Arife tarif gerekmez ama siz gereğini yapın bende gereğini yapacağım” dedi.

MUHARREM TÜRKOĞLU