Spor Toto Süper Ligi geçen yıl 14’üncü sırada tamamlayan Gaziantepspor, 2016-2017 Futbol Sezonu hazırlıklarına bugün kendi tesislerinde yapacağı çalışmayla başlayacak.

Saat 19.00’da Celal Doğan Tesisleri’nde toplanacak olan Gaziantepspor'un yeni transferleri Brezilya’nın Flamengo takımından alınan Welinton Souza, Hollanda’nın Zwolle takımından gelen sol bek Bart Van Hiltum ve Rusya Süper Ligi Rubin Kazan takımından kadroya dahil edilen Belarus Milli Takım oyuncusu Sergey Kislyak’ında bugünkü çalışmada yer alması bekleniyor.

2. ETAP AVUSTURYA’DA

Kırmızı – siyahlı temsilcimiz, 24 Temmuz Pazar gününe kadar kendi tesislerinde çalışacak. Gaziantepspor, kentteki çalışmaların ardından 2. dönem kamp etabı için Avusturya’ya gidecek. 24 Temmuz tarihine kadar kendi tesislerinde çalışmalarını sürdürecek olan temsilcimiz, 25 Temmuz’u izinli geçirecek ve 26 Temmuz’da Avusturya’ya giderek ikinci etap kamp çalışmalarını başlayacak. Gaziantepspor, ikinci etap kamp çalışmalarında hazırlık maçları yaparak çalışmalarını sürdürecek.

TAHSİN TAM ÇALIŞTIRACAK

Gaziantepspor yönetiminin teknik direktör Tolunay Kafkas ile görüşmelerini sürdürürken, bugün yapılacak antrenmanı yardımcı antrenörlerden Tahsin Tam yaptıracak.

A.SERDAR ÖZEKŞİ