Yerlikaya, "Zaman zaman bir araya gelip sağlık hizmetleri konusunda istişare edip fikir ve tecrübelerimizi paylaşacağız. Güzel ve iyi olan tarafları yaygınlaştırıp eksik olan tarafları geliştirip daha iyi hale getirme konusunda birlikte çalışacağız" dedi.

Valilik Atatürk Toplantı Salonunda gerçekleşen kabulde Vali Yerlikaya, Sağlık Müdürü Sarıfakı ve beraberindeki yöneticilerden ilde verilen sağlık hizmetlerine ilişkin bilgiler aldı. Vali Yerlikaya, “Eskiden Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlükleri üç ayrı kurum olarak faaliyet göstermekteyken, KHK düzenlemesiyle İl Sağlık Müdürlüğü çatısında birleştirildi" diye konuştu.

HİZMET KALİTESİ YÜKSELECEK

Yerlikaya, "Bu hizmetlerin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi açısından önemli ve olumlu bir gelişmedir. Zaman zaman bir araya gelip sağlık hizmetleri konusunda istişare edip fikir ve tecrübelerimizi paylaşacağız. Güzel ve iyi olan tarafları yaygınlaştırıp eksik olan tarafları geliştirip daha iyi hale getirme konusunda birlikte çalışacağız. İl Sağlık Müdürümüzün sizlerle birlikte omuz omuza, saygı ve sevgi çerçevesinde çalışarak Gazi şehrimize sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesinin yükseleceğine inanıyorum. Görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi. İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serdar Sarıfakı ise beraberindeki sağlık idarecilerini tanıtarak Vali Yerlikaya’ya gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti. HABER MERKEZİ