Gaziantep'te sağlıkta istifa furyası yaşanıyor.. 7 üst düzey yöneticinin istifa ettiği kentte şimdi de Şehitkâmil Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Cevdet Keskinsoy’un istifasını verdiği öğrenildi.

Gaziantep Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nde istifalar peş peşe gelmeye devam ediyor. Son olarak 25 Aralık Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Emin Türk dışında tüm resmi hastanelerin başhekimleri istifa etmişti. Şimdi de Şehitkâmil Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Cevdet Keskinsoy’un istifasını Gaziantep Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hayati Deniz’e sunduğu öğrenildi.

İŞTE İSTİFA EDENLER

Gaziantep Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nde son 2 yılda onlarca istifa yaşandı. 25 Aralık Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Emin Türk dışında, Dr. Ersin Aslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetici Başhekimi Doç. Dr. Cengiz Durucu, Şehitkamil Devlet Hastanesi Yönetici Başhekimi Uzman Dr. İlker Parmaksız, Çocuk Hastanesi Başhekimi Dr. Yasemin Kibar, Av. Cengiz Gökçek Kadın ve Doğum Hastanesi ile Çocuk Hastanesi’nin birleşmesinin ardından Hastane Başhekimi Dr. Fatma Kılınçoğlu, Başhekim Yardımcısı Dr. Mesut Mısırlıoğlu, Nizip Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Mehmet Taşkıran, Araban Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Özkan, istifa etmişti. İstifa eden yöneticiler arasına Şehitkâmil Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Cevdet Keskinsoy’da katılmıştı.

ARABAN'DA AHMET TAY BAŞHEKİM OLARAK ATANDI

Araban ilçesi Devlet Hastanesinin yeni Başhekimi Dr. Ahmet Tay, görevine başladı. Araban Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Özkan, Adana Doktor Aşkın Tüfekçi Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevine atanmıştı. Yerine ise 2 yıldır Araban Devlet Hastanesinde Dahiliye Uzmanı olarak görev yapan Dr. Ahmet Taş, atandı. Başhekim Tay, bir süre önce yeni görevine başladı.