Duyma problemi ve kulakta uğultu şikayetiyle İstanbul’dan Gaziantep Özel Hatem Hastanesine gelen Mustafa Erünsal, Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr Halil Boyunsuz tarafından gerçekleştirilen operasyon ile sağlığına kavuştu.

İstanbul'da yaşayan Mustafa Erünsal uzun süredir duymada azlık ve sağkulakta uğultu şikayeti yaşıyordu. İstanbulda birçok hastaneye giden Mustafa Erünsal hiçbir sonuca ulaşamadı. Bunun üzerine Türkiye deki hastaneleri araştıran aile Özel Hatem Hastanesi Kulak Burun Boğaz Uzmanları Op.Dr. Halil Boyusuz ile Op. Dr. Temur Bülbül ile iletişime geçti. Gaziantep’e ilk defa gelen hasta yapılan muayene ve tetkikler neticesinde stapedektomi ameliyatı yapıldı. Yapılan başarılı operasyonla, hasta sağlığına kavuştu.

MUTLUYUZ

Operasyonun yapıldığı Özel Hatem Hastanesi Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op.Dr Halil Boyunsuz işitme azlığı ve kulakta uğultu şikayeti ile gelen hastanın duymasını sağladıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Gaziantep’e ilk defa gelen hastamızın çeşitli işitme testlerinden sonra orta kulakta işitme azlığı olduğu saptandı. Bu durumda hastayı ameliyata aldık. Operasyonun ardından deneme testleri yaptık ve hastanın sesleri daha iyi duyduğunu anladık. Hasta ve ailesi bu durumdan çok mutlu oldu. Biz de hastamızın daha iyi bir şekilde duymasını sağladığımız için çok mutluyuz" diye konuştu. İHA