PTT birinci lig temsilcimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da teknik direktör Nurullah Sağlam, Passolig uygulamasında yapılan hatalara ver yansın etti.

Kulüplerin yaptığı hatalarda federasyonun büyük cezalar kestiğini açıklayan Sağlam, Passolig sistemini çalışmaması nedeniyle taraftarların maça girmeden evlerine gitmek zorunda kaldıklarını söyledi.

BEDELİNİ KİM ÖDEYECEK.

Taraftar açısından en ufak hata yaptıkları zaman federasyonun kendilerine hemen cezayı kestiğini aktaran Sağlam, “ Peki şu anda federasyona cezayı kim kesecek. Dışarıda kalan binlerce taraftar, bir haftadan beri çalışmayan stantlar, gidip Passoligini alamayan çok sayıda taraftar, bunların bedelini kim ödeyecek. Sahaya kadar gelen genç çocuklar geri gitti. Bu genç çocukları şimdi sahaya çekemezsek ileride kim taraftar olacak. 7 yaşında ki çocukların üstüne Passolig istiyoruz, doğru bunun neresinde hiç kimse çözmüş değil. Cevap verilmeyen çok sayıda soru var mesela yurt dışından misafirin geldi adamı maça götürmek istiyorsun ne yapacaksın? Bir eşin, dostun, misafirin geldi bunların hepsi cevaplanması gereken sorular. Örneğin adam loca almış, dışarıdan da misafiri gelmiş ama onu locaya dahi alamıyor. Doğru bunun hiç birinde değil, bir çırpıda bu kadar büyük bir değişim bence çok mantıklı değil. Zaten tribüne giremeyen taraftarı görüyorsunuz, yaklaşık bir haftadır yönetim kurulumuzun dile getirmesine rağmen stantların çalışmaması, verilen kartların hatalı çıkması bunların cezasını kim ödeyecek. Tribüne 3 tane Passoligsiz taraftar girse federasyon ceza kesecek ama giremeyenlerin cezasını kim kesecek” dedi.