Birinci etap kamp çalışmalarının ikinci haftasına giren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da teknik direktör Nurullah Sağlam sistemi oturtmaya çalışıyor.Kulübün kendi tesislerinde günde çift idmanla hazırlıklarını sürdüren mavi – beyazlı ekipte, futbolculara dur durak yok.

SIKINTI YOK

Şu ana kadar yapılan çalışmaların planladıkları doğrultuda olduğunu söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Nurullah Sağlam, “Bir sıkıntımız yok özellikle havanın iyi gitmesi bizim açımızdan çok iyi bir şans. Oyuncuların bile kamp yerine inanmaları bu doğrultuda çalışmalarına neden oluyor dolayısıyla, her şey kusursuz bir şekilde devam ediyor” dedi.

ZAMANIMIZ VAR

Transfer planlamasını tam anlamıyla bitirmediklerini aktaran Sağlam, “Tabi biz geldiğimiz günden itibaren ortada oyuncu yokken de şehir şampiyonluk hedefi koydu. Dolayısıyla biz de bu hedef doğrultusunda hareket etmeye çalışıyoruz. Şuana kadar yaptıklarımız bunun için tam anlamıyla yeterli desem çok doğru olmaz ama bunun içinde çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah planlamayı, oyuncuların birbirine tamlamasını, uyumu bunları da biraz daha zamanımız var çünkü tamamladıktan sonra istediğimiz şekilde lige gireriz diye düşünüyorum. Özellikle iyi başlamak çok önemli” dedi.

DAHA İYİ İŞLER YAPACAĞIZ

Bu hafta içerisinde takımın genel durumunun şekilleneceğini aktaran Sağlam, “Özellikle 1-2 kilit noktaya mutlaka ve mutlaka takviye yapmamız gerekiyor. Ondan sonra da o kilit oyuncularda geldikten sonra ikinci kamp dönemine yetişirler, daha planlı daha oyun karakterini oyun mantalitesini oturtmaya çalışan bir anlayışla devam edeceğiz. Şuanda çalışmalarımız genel anlamda özellikle fizik ve kondisyona dayalı taktik acıdan çok fazla bir şey yükleyemiyoruz. Dolayısıyla bu planlama tamamlandıktan sonra bu mantaliteye daha kolay geçip, daha iyi işler yapılabilir” diye konuştu.