Gaziantep Büyükşehir Belediyerspor teknik direktörü Nurullah Sağlam, şampiyonluk hedefinde son derece kararlı.

Düzce’de ki Topuk Yaylasından devam eden ikinci etap kamp çalışmalarının oldukça verimli geçtiği mavi – beyazlı ekipte tecrübeli adam deneyimiyle takımı süper lige yükselteceğine inanıyor.

VERİM ALDIK

Teknik direktör Nurullah Sağlam Topuk Yaylası’ndaki tesislerde kamp çalışmalarının sürdüğünü belirterek, “İlk etap çalışmamızı biz Gaziantep’te gerçekleştirdik. Buraya da daha çok hazırlık maçı yapma düşüncesi ile geldik. Şu ana kadar birkaç tane hazırlık maçı yaptık. Bunlardan da verim aldığımız düşünüyorum. Buradan sonrada bir Kasımpaşa’yla İstanbul’da, daha sonrada Sivas’ta Cumhuriyet Kupasına katılacağız. Mersin, Sivas, Adana Demirspor’un katıldığı. Ondan sonrada kentimize dönüp oynayacağımız ilk maç için hazırlanmaya başlayacağız” dedi.

NE OLDUĞUNU BİLİYORUZ

“Mutlak başarı” diyen Nurullah Sağlam, “Biz göreve başladığımız ve transferler yapmaya başladıktan sonra zaten hedefi şehir omuzlarımıza yükledi. Bunun dışında farklı bir şey düşünmek istemiyoruz. Mutlak ve mutlak başarılı olmak istiyoruz. İyi transferlerden tecrübeli oyunculardan kurulu bir ekibimiz var. Son yıllarda zaten bu lige baktığınızda özellikle hep tecrübeli takımların daha ön planı çıktığını bir lig haline geldi. Bizde tabi bu düşünce ile hareket ediyoruz. Daha önce Mersin’de bu deneyimi yaşadık. Orada çalıştığımız dönemde PTT 1. Lig’i bu kadar kaliteli değildi bu sene kadar. Ama ligin özellikle gerekliliğinin ne olduğunu biliyoruz. Bu da bizim için avantaj. Şu anda tek dezavantajımız özellikle tabi sonradan takıma katılan arkadaşlarımız. Onların fiziksel yetersizlikleri tabi, birde uyum sorunu nihayetinde. Bunları da en kısa zamanda çözüp yolumuza devam etmek istiyoruz. Birinci maçtan sonra 15 günlük aranın olması bizim için avantaj olacak” diye konuştu.