Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği programı 4. Sınıf öğrencilerinin koordine ettiği “Olimpiyat Yolunda Türk Hokeyi” adlı seminer yoğun bir ilgiyle karşılandı. Hokey Federasyonu başkanı Sadık Karakan yaptığı konuşmada öğrencilerden büyük alkış topladı.

KARAKAN “BİZZAT İLGİLENECEĞİM”

Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği’nde okuyan Hakan Erkin, Fatih Yerdelen ve Mehmet Çoban’ın düzenlediği organizasyon konuşmacı olarak Hokey Federasyon Başkanı Sadık Karakan katıldı. Organizasyonda Karakan’ın hoş üslubu ile yaptığı sunum katılımcıların beğenisini kazandı. Sorulan soruları tek tek not alan Karakan bu sorunların çözümleriyle bizzat ilgileneceğini söyledi.

ÖĞRENCİLERİ KUTLADI

Karakan, Kocaeli’nin sportif anlamda ülkenin önemli bir kenti olduğunu söylerken Kocaeli Üniversitesi’nin Kocaeli sporuna katkısının yadsınamaz bir gerçek olduğunu vurguladı. Karşılıklı verilen plaket ve çiçek merasimiyle seminer sona erdi. Yaklaşık 250 kişiye hoşça vakit geçirmelerini sağlayan Karakan, organizasyonu düzenleyen öğrencileri tebrik etti.

HAKAN ERKİN “BİR DEDİĞİMİZİ İKİ ETMEDİLER”

Öğrencilerden Hakan Erkin “Müdürümüz Yavuz Taşkıran’a bize sağladığı imkanlardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Ben ve arkadaşlarım bu organizasyonla ilgili olarak istediğimiz her şeye olumlu geri dönüş aldık. Yavuz Hoca ve diğer hocalarımız fikirlerimize destek veriyor ve bizi motive ediyor. Bu da uzun vadede bizim özgüvenimizi arttırıyor. Düzenlediğimiz organizasyonda da Hokey Federasyonu Başkanı Sayın Sadık Karakan günümüze renk kattı. Çok verimli bir konuşma gerçekleştirdi. İşin sevindirici yanı hem katılımcılarımız sıkılmadı, hem de soruları ile konuya ne kadar hakim olmak istediğini ortaya koydu. Bu da okulumuzun bu anlamdaki kalitesini ortaya koydu” şeklinde konuştu.