Gaziantepspor'da sözleşmesi biten oyuncuların dışında yabancılardan sadece üç futbolcu kadroda kalacağı öğrenildi.

Yabancı futbolculardan Karce, Traore ve Haris'in takımda kalması gündeme gelirken Binya, Marius Stankevicius ile Sapara ile yeni sözleşme yapılmayacağı belirtildi.

EN ÖNEMLİSİ KARCE

Gaziantepspor'da yönetimin en önem verdiği isimlerden biriside Kaleci Karcemarskas. Geçtiğimiz sezon yine çok iyi performans sergileyen Karce'yi kadroda tutacak olan Kırmızı-siyahlılar Haris ve Traore ilede yeniden masaya oturacak.

TRAORE İMZA AŞAMASINDA

Başarılı isimlerinden Traore'yi de kadroda tutmak isteyen kırmızı-siyahlılar yeniden takımda kalması için çalışmalarını sürdürdüğü ve imza aşamasına geldiği belirtildi. Önümüzdeki günlerde Traore'nin menejeri ile bir araya gelecek olan yönetimin ikna etmek için heryolu deneyeceği ve kadroya dahil edeceği gelen bilgiler arasında.

HARİS'TE KALABİLİR

Öte yandan dünya Kupası'nda Gaziantepspor'u temsil edecek olan Haris Medunjanin'in ise büyük ihtimalle takımda kalacağı öğrenildi. Tam olarak netleşmeyen Haris ile Dünya Kupası maçlarından sonra yeniden görüşüleceği ve imza atılabileceği gelen bilgiler arasında.

SAPARA GİDİYOR

Devre arasında kadroya dahil edilen Sapara ile yeni sözleşme yapılmayacağı öğrenildi. Geldiği günden beri 2 gol atan ancak fazla forma şansı bulamayan Sapara'ya teşekkür ettiğini belirtilen yönetimin yeni sezonda takımda kalmasını istemediği belirtildi.