Royal Halı Gaziantep Basketbol takımının Beşiktaş İntegral Foreksten renklerine bağladığı Tomislav Ruzic, takım adına savaşacaklarını söyledi. Royal Halı Gaziantep Basketbol takımının oldukça ciddi projelerinin olduğunu belirten deneyimli oyuncu, bazı maçlarda ekstra işler yapan bir basketbolcu olduğunu ifade etti.

KENDİLERİNİ GELİŞTİRDİLER

Royal Halı Gaziantep Baskatebol takımının bu sene ki hedefini çok ciddi bir proje olarak değerlendiren yeni transfer Tomislav Ruzic, “Geçmiş yıllara göre kendilerini çok iyi geliştirdiler. Gaziantep çok güzel bir şehir, bizimle birlikte takımı daha iyi yerlere getireceğiz” dedi.

İYİ YERLERE GETİRECEĞİZ

Yeni koçu Jurij Zdovc’u 10 yıl önce birbirlerine karşı oynadıklarında hatırladığını aktaran Ruzic, “Hakkında sadece iyi şeyler duydum umarım beraber çalışmamız iyi sonuçlanacak. Çok iyi çalışıp bu takımı iyi yerlere getireceğiz” dedi.

GAYRET GÖSTERECEĞİM

Kendisinin kişisel hedefinin takımın bir yerlere gelmesi adına mücadele etmek olduğunu aktaran Ruzic, “Sahada elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceğim. Takım çok iyi olursa ben mutlu olacağım. Sezon içinde takıma faydalı işler yapacağımı göreceksiniz. Bazı maçlarda ekstra işlerde yapabilirim ama takımın daha iyi yerlere gelmesi için savaşacağım” şeklinde konuştu.