Royal Halı Gaziantep Basketbol takımının sezon başında Beşiktaş’tan kadrosuna kattığı Tomislav Ruzic, bu sezon ligde harika işler yapacaklarını söyledi.

Eflatun sarılı ekipte bu sezon Türk statüsünde oynayacak olan Hırvat asıllı oyuncu, Gaziantepli basketbol severler şov izlemeye hazır olsunlar mesajını yolladı.

ŞOV İZLEYECEKLER

Yeni sezonda iddialı ve hedefe giden bir takım olacaklarını söyleyen Tomislav Ruzic, “Şimdi önümüzde çok önemli bir turnuva var. Türkiye kupasında ilk 4′e girmek, ligde ise kesinlikle play-off’a kalmak istiyoruz. İyi bir kadrodan kurulu ekip olduk, hazırlık maçlarında sergilediğimiz performans ligde ne kadar iddialı olduğumuzu kanıtladı. Bu sezon Gaziantep tribünleri salonda şov izleyecekler” dedi.

AİLE OLDUK

Yeni sezonda iddialı ve hedeflerine giden bir takım olmak istediklerini aktaran Ruzic, “Pazar günü Türkiye kupasında ilk maçımıza çıkacağız. Arka arkaya 3 maç yapacağız ve biz bunlardan en avantajlı şekilde ayrılarak bir üst tura yükselmeyi hedefliyoruz. İyi bir teknik ekiple çalışıyoruz ve yönetim her zaman yanımızda. Bir aile ortamına girdik, bu birlik ve beraberliğimiz sezon içerisinde önemli başarılar elde etmemize neden olacak” diye konuştu.