Royal halı üretim için herkesin fikrini alma kararı aldı. Royal Halı Ar-Ge Müdürü Tayfun Cevher, "Biz yeni fikirlere açık bir firmayız. Çalışanlarımızın fikirlerini almak için firmamızın birçok yerine kutular koyduk. Gelen doğru ve uygulanabilir fikirleri ödüllendirdik. Aynı zamanda tedarikçilerimizin fikirleri de fikir ağımızın bir parçası olmuştur” dedi.

Teknopark ile halı sektörünün liderlerini bir araya getiren “Teknolojik Fikir Geliştirme Toplantısı” Gaziantep’te düzenlendi. Toplantıya halı sektörünü temsilen Royal Halı Ar-Ge Müdürü Tayfun Cevher “Royal Halı’nın Teknoloji Yolculuğu” başlığı altında bir sunum gerçekleştirdi. Sektörün mevcut durumu, sorunları, teknoloji kullanımı ve sorunlara karşı geliştirilecek çözüm önerileri de toplantının gündem maddeleri arasında yer aldı.

FİKİRLERE AÇIĞIZ

Royal Halı Ar-Ge Müdürü Tayfun Cevher, Royal Halı olarak iki yılda bir pazar araştırmaları yaparak, tüketici davranış ve beklentilerine göre Ar-Ge programı oluşturduklarını kaydederek “Ar-Ge çalışmaları ve inovasyona verdiğimiz önem Royal Halı olarak sektördeki konumumuza ulaşmamızdaki en büyük etkenlerden biri. Biz yeni fikirlere açık bir firmayız. Çalışanlarımızın fikirlerini almak için firmamızın birçok yerine kutular koyduk. Gelen doğru ve uygulanabilir fikirleri ödüllendirdik. Aynı zamanda tedarikçilerimizin fikirleri de fikir ağımızın bir parçası olmuştur” dedi.

ÜRÜN GELİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ

Üniversitelerin Tekstil Mühendisliği bölümlerinin fikir bankasını oluşturan en önemli parçalardan bir tanesi haline geldiğini de belirten Royal Halı Ar-Ge Müdürü Tayfun Cevher “Sektörde tecrübesi olan kişilerin kendi uzmanlıklarıyla ilgili geliştirmek istedikleri projeleri yine bize sunmaktalar. Bu şekilde TEYDEB desteği almış iki adet projemiz bulunmaktadır. Özellikle konusunda uzmanlaşmış gelişmeye açık bize yol gösterebilecek global firmaları seçmeye çalışarak bilgi ve tecrübe paylaşımı yapıyor, ürünü geliştirmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu. HABER MERKEZİ