ROYAL HALI – FRAPORT SKYLİNERS

SALON: ŞAHİNBEY KARATAŞ

TARİH: 6 OCAK 2016 ÇARŞAMBA (BUGÜN)

SAAT: 19.00

Avrupa’da yoluna dolu dizgin devam eden Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı bu akşam kendi evinde Almanya’nın güçlü ekiplerinden Fraport Skyliners takımıyla karşı karşıya geliyor.

Fiba EuroCup ikinci tur ilk maçında Polonya’nın Roda Radom takımın deplasmanda 61 – 69 mağlup ederek moral kazanan Potanın Ağaları, grupta ki ikinci maçında Fraport Skyliners takımında mağlup ederek liderliğe yükselmek istiyor.

Almanya basketbol liginin en iyi takımları arasında yer alan Fraport Skyliners, Fiba EuroCup ilk maçında Södertalje Kins takımını 95 – 64 ve ligde son oynadığı maçta Crailsheim Merlins'i deplasmanda 72-56 mağlup ederek oldukça formda olduğunu kanıtladı.

SON TOPA KADAR MÜCADELE

Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı özellikle bu sezon son topa kadar mücadeleden kopmayan bir ekip olarak dikkat çekiyor.

Özellikle kendi evinde oynadığı maçlarda sayı farkının ikili basamaklara çıkarak geriye düşmesine rağmen oyundan kopmayarak çok maç çevirip salondan galibiyetlerle ayrılarak inatçı bir takım olduğunu kanıtladı. Potanın ağaları bu akşam da güçlü rakibi karşısında direncini son topa kadar kırmayarak mücadele edecek.

TARAFTARIYLA ÇOŞACAK

Şüphesiz ki eflatun – sarılı dev adamlara en büyük destek tribünlerden geliyor. Salona gelen basketbol severlere her zaman heyecan dolu maçlar izlettiren Royal Halı Gaziantep, bu akşam da tribün desteğini arkasında hissetmek istiyor.MUHARREM TÜRKOĞLU