Anadolu Efes ve Fenerbahçe Ülker galibiyetleriyle dikkatleri üzerine çeken Royal Halı Gaziantep’te sakatlıklar teknik ekibi üzüyor.

Hafta içinde yapılan antrenmanları eksik oyuncularla sürdüren eflatun – sarılı temsilcimizde sakatlıkları bulunan 5 oyuncudan 3’ü Beşiktaş maçında yer alamazken ikisinin durumu maç saati netlik kazanacak.

Takımın gerçek gücünün oyuncuların tamamı hazır olması durumunda ortaya çıkacağını söyleyen baş antrenör Jurij Zdovc, mevcut kadroyla maça çıkmak zorunda olduklarını belirtti.

DEV ADAMLARIN DURUMLARI

OLİVER STEVİC: Fenerbahçe Ülker maçında diz altı kasında kanama meydana gelerek sakatlanan Oliver Stevic'in bu haftaki Beşiktaş Integral Forex maçından bir saat öncesi doktorlar oyuncunun genel durumuna bakacak. Sakatlığında tam iyileşme görülmesi durumunda parke üzerinde mücadele edebilecek.

DOMEN LORBEK: Ayak tendonundan sakatlanan Sloven oyuncu Domen Lorbek’in Ülker Fenerbahçe maçında forma giymesi bekleniyordu ama durumunda düzelme olmayınca geçen hafta arkadaşlarını yalnız bırakmak zorunda kaldı. 28 yaşındaki şutör gard Domen Lorbek’in yarın oynanacak Beşiktaş maçında oynama ihtimali yüzde 50 olarak görünüyor.

TUFAN ÖNEN: Dizinde sakatlığı bulunan Tufan Önen, Anadolu Efes ve Ülker Fenerbahçe maçı kadrolarında yer alamadı. Kısa forvet olarak görev yapan genç oyuncu en iyi ihtimalle 1 en kötü ihtimalle ise 2 hafta kadroda yer alamayacak.

JAWAD WİLLİAMS: Fenerbahçe Ülker maçında tendonuna yakın bölgede ağrı hisseden Jawad.Williams'ın durumunu doktorlar Türk Telekom maçına kadar dinlendirilmesini ve gelişmelere bağlı olarak karar verilmesini uygun gördüler.

GÖKHAN ŞİRİN: Menüsküs ameliyatı geçiren genç oyuncu Gökhan Şirin, takımda en uzun süreli ayrı kalacak basketçi olarak dikkat çekiyor. Gökhan Şirin, önceki gün menüsküs ameliyat oldu ve 5 hafta sonra oynayabilecek düzeye gelecek.