Basketbol süper lig temsilciğimiz Royal Halı Gaziantep’in Slovenya ve İtalya kamplarının ardından kullandığı izin bugün sona eriyor.

Potanın ağaları sezon öncesi 3. etap çalışmalarına bu akşam yapacağı çalışmayla start veriyor.

2015 Avrupa Basketbol Şampiyonasında Slovenya milli takımında ki görevi nedeniyle eflatun – sarılı temsilcimiz, Stefanos Dedas yönetiminde çalışmalara başlayacak.

VERİMLİ OLDU

Slovenya ve İtalya’da gerçekleştirilen kampların takım açısından son derece verimli geçtiğini aktaran Royal Haı Gaziantep Basketbol Genel Menajeri Boray Dai, “Moral ve motivasyon olarak çok iyi durumda olduğumuzu söyleyebilirim. Kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapıldı ve takım olarak iyi çalışma sağlandı. Herkes konsantre bir biçimde bireysel olarak da çok iyi hazırlanıyor. Katılacağımız özel turnuvalar ile lig öncesi son durumlarımızı değerlendirmiş olacağız. Kampın bir diğer amacı da kaynaşma oldu ve bunu Bormio'da başardık. Takımda yeni yüzler, genç oyuncular var. Bu kampta hem nasıl çalıştığımızı gördüler hem de ne durumda olduklarını da gözlemlediler. Yeni gelen arkadaşlarımızın hepsi verimli ve uyumlu çalışıyor” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU