GALATASARAY ODEABANK – ROYAL HALI

SALON: ABDI İPEKÇİ SPOR SALONU

TARİH: 25 EKİM 2015 PAZAR

SAAT: 14.00

HAKEMLER: MURAT BİRİCİK – SERDAR ÜNAL – OZAN ÇAKAR

YAYIN: NTV SPOR

Basketbol Erkekler Süper liginde Royal Halı Gaziantep takımı, bugün kendi evinde oynaması gereken Galatasaray Odeabank maçını İstanbul’da oynayacak.

Karataş Spor Salonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programı sebebiyle İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonuna kaydırılan mücadele de Royal’in dev adamları, galibiyet arayacak.

Geçen hafta deplasmanda oynadığı Torku Konya maçının son çeyreğinde ki performansıyla geriden gelerek farklı bir galibiyet elde eden eflatun – sarılı temsilcimiz, yarın da Galatasaray karşısında aynı başarıyı devam ettirmek istiyor.

MORALLER YERİNDE

Potanın Ağaları geçen hafta zorlu Torku Konya deplasmanından elde ettiği galibiyetin ardından hafta içi yaptığı çalışmalarını neşeli bir şekilde sürdürdü.

Özel Sanko Kolejinde gerçekleştirilen panelde yüzleri gülen Royal’in devleri, yarın oynayacakları Galatasaray Odeabank mücadelesinde zorlu bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini ama bu haftayı da galibiyetle kapatarak 2 puanı hanelerine yazdırmak istediklerini söylediler.

Galatasaray’ın güçlü bir ekip olduğunu ve elde ettiği sonuçlarla ligin en iddialı ekiplerinden biri haline geldiğini kaydeden dev adamlar, “Bizde artık takımın kimyasını oluşturduk, rakibimiz ne kadar güçlü olursa olsun bizim de gücümüzün yabana atılmaması gerekiyor. Abdi İpekçi’de zorlu bir mücadele olacak ama kazanan taraf biz olacağız” dediler.

KOÇ EMRİ VERDİ

Royal Halı Gaziantep Basketbol takımının deneyimli koçu Jurij Zdovc, yarın ki maçta oyuncularına kazananın emrini verdi.

Rakibin isminin ve konumunun ne olduğuna bakmamalarını isteyen Zdovc, “Onlar kadar sizlerde güçlü oyucularsınız ve eğer sizler Türkiye Basketbol Süper Liginde mücadele ediyorsanız tabi ki kariyerinizi ispatlamış oyuncularsınız. Bu nedenle yarın ki maçta da ne kadar yetenekli olduğunuzu bir kez daha kanıtlayın. Salona çıkın ve istediğimiz galibiyeti hanemize yazdırın” açıklamalarında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU