Royal Halı ve Pierre Cardin Halı, “AkıllıKoruma” ve “TozumAz” özelliğine sahip 2015 yılı yeni sezon koleksiyonlarını Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen DOMOTEX Fuarı’nda sergiledi. Marka, sektörde ilk defa uygulanan ve “Arttırılmış Gerçeklik Teknolojisi” ile hazırlanan 2015 Kataloğunu da Domotex Fuarı’nda tanıttı.

STANT BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Royal Halı ve Pierre Cardin Halı, Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen DOMOTEX Fuarı’nda 2015 yılı yeni sezon halılarını ilk kez görücüye çıkardı. 25-28 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenen fuar özellikle Ortadoğu ile iş bağlantısı kurmak isteyen firmaları bir araya getirirken, Royal Halı ve Pierre Cardin Halı’nın standı ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

BEKLENTİNİN ÜZERİNDE

Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu ile Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Cihan Dağcı’nın katıldığı toplantıda Cihan Dağcı; “Bu yıl yeni teknolojilerimiz ile müşterilerimizin beklentilerinin üstüne çıkmayı amaçladık. Arttırılmış Gerçeklik Teknolojisi de çağımızın teknolojik hızına ayak uyduran bir proje” dedi. BÜLTEN