Royal Halı Gaziantep Basketbol takımının oyuncuları ve antrenörleri Zirve Üniversitesinde söyleşiye katıldı.

Zirve Üniversitesi Atlı Spor Kulübünün organize ettiği programda kurayla öğrencilere imzalı forma ve kombine bilet hediye edildi. İnovasyon kulübü öğrencileri ise programın sonunda yaş pasta kestiler.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşiye Royal Halı Basketbol Takımının Genel Menajeri Boray Dai, yardımcı antrenörlerden Sinan Çambel ile Stefanos Dedas, oyunculardan laptan Erden Eryüz, Jawad Williams, Domen Lorbek ve Sinan Cem Usal katıldılar.

DAİ “ŞEHİRDEN GÜÇ ALIYORUZ”

Sezona güçlü takımları yenerek başlamalarına rağmen uzun oyunculardan 4 kişinin aynı hafta içinde sakatlanması nedeniyle büyük şanssızlıklar yaşadıklarını söyleyen Royal Halı Basketbol Takımının Genel Menajeri Boray Dai, “Bazı maçlarımızı şanssızlıklarla yenildik. Son oynadığımız Galatasaray maçında son 3 dakikaya 6 farklı önde girmemize rağmen yapılan basit hatalarla mağlup olduk. Bu tür takımlar karşısında basit hatalar yapma durumunda maalesef mağlup oluyorsunuz. Biz gücümüzü bu şehirden alıyoruz, taraftar bizim için önemli güç bu nedenle Zirve üniversitesi öğrencilerini de kendi takımlarının yanı sıra bize de destek vermelerimi bekliyoruz” dedi.

ERYÜZ “YAŞAM KAYNAĞIMIZ BASKETBOL”

Takımın bundan sonra ki haftalarda daha iyi olacağına inandığını aktaran takım kaptanı Erden Eryüz, “Sakat olan arkadaşlarımız düzeldi ve aramıza yeni transferler katıldı. Artık birbirimizi daha iyi anlıyoruz, saha dışında daha fazla birlikte oluyoruz. Yeni gelen arkadaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yabancı sayısı bir hayli arttı onları şehri öğretmeye çalışıyoruz. Sporcu ailenin olması zor oluyor ama bizim yaşam kaynağımız budur ama işimizi çok sevdiğimizden dolayı yeri geldiğinde aile hayatımızın önüne geçiyoruz. İşinizi seviyorsanız bir şekilde diğer tarafı tolere ediyorsunuz. Hidayet Türkoğlu ile ailece görüşüyoruz, o da bizi sürekli takip ediyor. Her maçımızdan sonra mutlaka arıyor, arada bir bizim takımımız adına olumlu düşüncelerini paylaşır” dedi.

MUHARREM TÜRKOĞLU