Sezonun ilk haftasında kendi sahalarında güçlü rakipleri Doğuş Darüiiafaka’ya mağlup olan Royal Halı bu hafta hatasını telafi etmek istiyor.

Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Torku Konya maçının son çalışmasını bugün yaptıktan sonra yola çıkacak olan dev adamlar, galibiyetle dönmeyi amaçlıyor.

MUTLU EDECEĞİZ

Geçen hafta aldıkları sonucu bir kaza olarak değerlendiren Royal Halı Gaziantep Basketbol takımının genel menajeri Boray Dai “Lige kötü bir başlangıç yaptık. Torku Konya maçında bunu telafi etmeye çalışacağız. Yenilgiyi her zaman telafi edebiliriz ama bizi üzen oraya gelen taraftarımızı mutlu edemememiz oldu. Pazar günü deplasmanda onları mutlu edebilmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

ÇÖZÜM ÜRETTİ

Takımın savunma konusunda oldukça etkili olduğunu aktaran Dai, “Hocamız geçen hafta ki maçta takımın hatalarını tespit etti ve yapılan çalışmalarda bunları gidermenin çözümünü üretti. Ben inanıyorum ki bu hafta ki Torku Konya maçından galibiyetle ayrılarak, kendi evimizde konuk edeceğimiz Galatasaray Odeabank maçına moralli hazırlanmak istiyoruz” açıklamalrında bulundu.