Basketbol süper liginde Gaziantep’i temsil eden Royal Halı, transfer çalışmalarının startını verdi.

Geçen sezon Play Off finalerini kıl payı kaçıran Potanın Ağaları basketbol severlere daha kaliteli bir ekip izlettirmek istiyor.

Basketbol Federasyon başkanlığı seçimi ve ligler toplantısının ardından kadrosunu güçlendirme adına kolları sıvayan yönetim bu hafta içinde bir yabancı ve birde yerli oyuncuyu renklerine bağlayacak.

LİSTE HAZIR

Royal Halı Gaziantep Basketbol koçu Jurij Zdovc ile yönetim kurulunun birlikte belirledikleri isimlerin listesi hazır.

Birçok oyuncularla temasa geçen temsilcimiz kamp öncesine kadar kadroda netlik kazandıracak. Eflatun – sarılı temsilcimiz şu ana kadar iç transferde Earl Calloway, Tomislav Ruzic, Domen Lorbek, Gökhan Şirin ve Can Uğur Öğüt ile devam kararı aldı. Dış transferde ise görüşmeler seri bir şekilde devam ediyor.

HEDEF OLACAK

Basketbol süper ligine yükseldikten sonra geride kalan 3 sezonda Play Off çemberinin kenarından geri dönen Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı bu sene hedefi mutlaka tutturabilecek bir ekip ile yola çıkmak istiyor.

Bu anlamda daha önceleri takibe alınan ve koç Jurij Zdovc’un kadrosunda görmek istediği basketbolcuların transfer işlemleri bir an önce gerçekleştirilecek ve kampa tam kadro gidilecek.

MUHARREM TÜRKOĞLU