Vivident Basketbol Erkekler Süper liginde Gaziantep’i temsil eden Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı, sezona galibiyetle başlamak istiyor.

Eflatun – sarılı temsilcimiz, sezonun ilk maçında konuk edeceği Darüşşafaka Doğuş karşısında galip gelerek taraftarlarını mutlu etmeyi hedefliyor.

Yaptıkları çalışmalar ve güçlendirdikleri kadroyla sezona hazır olduklarını söyleyen Royal Halı Gaziantep Basketbol takımının Genel menajer Boray Dai, “Kendi sahamızdaki sezonun ilk maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. 10 Ekim Cumartesi günü Karataş Şahinbey Salonu'nda Darüşşafaka Doğuş'u konuk edeceğiz maça tüm basketbol severleri bekliyoruz. Zor bir rakibe karşı oynayacağız. Rakibimiz tecrübeli isimlerden oluşan güçlü bir takım. Kadroya katılan yeni isimlerle de daha iyi takım oldular. Biz de ekibimiz güçlendirdik. İki taraf da savunma ağırlıklı oynuyor. Dolayısıyla mücadele gücü yüksek bir maç olacak. Kendi sahamızdaki sezonun ilk maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Taraftarlara güzel bir basketbol izletmek istiyoruz” açıklamalarında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU