Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Royal Halı Gaziantep, hafta sonu sahasında Darüşşafaka Doğuş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulübün genel menajeri Boray Dai, yaptığı açıklamada, son iki haftada önce Beşiktaş İntegral Forex, ardından da Türk Telekom'u yendiklerini hatırlattı.

ÖNÜMÜZDEKİ İKİ MAÇI KAZANMALIYIZ

Galibiyetleri iyi mücadele ederek elde ettiklerini belirten Dai, "İki hafta üst üste önemli maçlar kazandık ancak play-off'a kalmak istiyorsak önümüzdeki iki maçı da kazanmalıyız. Bizi bekleyen iki önemli maçta önce Darüşşafaka Doğuş, ardından daTrabzonspor Medical Park ile karşılaşacağız. Amacımız, rakiplerimizi geçerek galibiyet serisi yakalamak" dedi.

MAÇ SAATİ BELLİ OLACAKLAR

Oliver ve Lakovic'in hafif sakatlıkları olduğunu ifade eden Dai, bu oyuncuların Darüşşafaka karşısında forma giyip giymeyeceğine maç saatinde karar verileceğini kaydetti.

TURNUVAYI 2’İNCİ SIRADA BİTİRDİLER

Kupa maçları dolayısıyla lige verilen arada Antalya’da hazırlık turnuvasında Türk Telekom ile karşı karşıya gelen Royal Halı Gaziantep salondan 88-77 galip ayrıldı.

Ligde oynadığı son maçta mağlup ettiği Türk Telekom ile bu defa hazırlık maçında karşı karşıya gelen Royal Halı başa baş giden maçta salondan galibiyetle ayrıldı.

Lig maçlarında pek forma şansı bulumayan oyuncuların uzun süre aldığı müsabakada mor-sarılılar Torku Konya mağlubiyetinden sonra Türk Telekom’u ligde olduğu gibi hazırlık maçındada yenerek turnuvayı 2’inci sırada tamamlayarak şehre döndü.