Geçen hafta deplasmanda İstanbul Büyükşehir’e mağlup olan Royal Halı, yarın kendi evinde oynayacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak Play Off iddiasını sürdürmek sürdürüyor.

Hazırlıklarını deneyimli çalıştırıcısı Jurij Zdovc gözetiminde sürdüren Potanın Ağaları, taraftarlarının desteğiyle Ted Kolejliler karşısında galibiyet arayacak.

YARA ALDIK

Taraftar desteğiyle Rönesans TED Ankara Kolejliler'i yenip yeniden play-off yarışına dahil olmak istediklerini söyleyen kulüp başkanı Metin Uzer, “Son haftalarda yakaladığımız çıkışı geçen hafta deplasmanda sürdüremedik. Play-off heyecanına bu kadar yaklaşmışken alınan mağlubiyet sıralamada bizi geriye attı. Play-off yarışından kopmak istemiyoruz” dedi.

TARAFTAR DESTEĞİ İSTİYORUZ

Ligde kalan her maçın kendileri açısından final niteliği taşıdığını aktaran Uzer, “Yarın kendi sahamızda Rönesans TED Ankara Kolejliler'i konuk edeceğiz. Rakibimiz düşme hattında bulunduğu için bize karşı mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. O yüzden maç normalden daha çekişmeli geçecektir. Taraftar desteğiyle Rönesans TED Ankara Kolejliler'i yenip yeniden play-off yarışına dahil olmak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU