Yenilikleri ve insan hayatını kolaylaştırıcı teknolojik özellikleriyle halı sektöründe yeni bir dönemin öncüsü olan Royal Halı, Gaziantep Sanayi Odası tarafından düzenlenen ‘Gaziantep'in Yıldızları 2015’’e 3 ödül birden alarak damgasını vurdu. Törende, Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında bulunan Royal Halı’nın ödülünü Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu aldı. Nakıboğlu, "En büyük hedefimiz ülkemiz ile birlikte önümüzdeki yıllarda daha iyi noktalara yükselmek ve kaliteyi ön planda tutarak büyümektir" dedi.

Royal Halı ayrıca Ar-Ge ve Sanayi Tezleri (San-Tez) kategorisinde de “Klima Halı” projesiyle ödüle tek başına layık görüldü. Royal Halı’nın “Klima Halı” projesi ile gelen ödül Royal Halı Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Cihan Dağcı’ya sunuldu. “En Çok Marka Tescil Patent” başvurusu yapan firmalara verilen ödül de Royal Halı İhracattan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Özkaya tarafından alındı.

GURUR VERİCİ

Nakıboğlu şunları söyledi; “500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde yer almamız hem bizim hem de Gaziantep adına gurur verici. Aldığımız bu ödüller motivasyonumuzu artırıyor. Bu güç ile birlikte gelecek yıllarda başarı grafiğimizi daha da yukarıya taşımayı hedefliyoruz. İleri teknoloji ile birlikte kalite standartlarımızı daha üst düzeye taşıyarak yarınlara hazırlanıyoruz. Özgün tasarımlarımızla tüm dünya için halı üretmeye ve ihraç etmeye devam ederek, Türkiye ekonomisine katkı sağlamayı sürdüreceğiz. En büyük hedefimiz ülkemiz ile birlikte önümüzdeki yıllarda daha iyi noktalara yükselmek ve kaliteyi ön planda tutarak büyümektir.” HABER MERKEZİ