15 Temmuz darbe girişiminin ardından TMSF’ye devredilen ve sektöründe Türkiye’nin en önemli markalarından birisi olan Royal Halı’da çalışanların, bayilerin ve tüketicilerin yüzleri gülüyor. TMSF’ye devredilmeden önce üretimin durduğu ve maaşların dahi ödenmediği fabrikada, TMSF yetkililerinin büyük gayretleri ile işler rayına oturdu. TMSF yetkililerin üstün gayretleriyle ulusal ve uluslararası fuarlara katılarak ülkemizi en iyi şekilde temsil eden Royal Halı, Mart ayında da Kıbrıs’ta bayileriyle bir araya gelecek.

GÜÇLÜ BİR MARKA

Konuyla ilgili olarak, yönetim kurulu tarafından yapılan açıklamada, “Royal Halı, Pierre Cardin Halı ve Atlas Halı gibi sektörün üç güçlü markasıyla yolumuza devam ediyoruz. Ayrıca şirketimiz üretiminin yüzde 96’sını ihraç eden Royal BCF fabrikası gibi çok önemli bir üretim tesisini bünyesinde barındırıyor. Royal Halı yöneticileri ve ekip çalışanları sürekli olarak bayilerimizin düşünce ve taleplerini dinliyor, onların yanında oluyor” denildi.

BÜYÜMEYE ÖNEM VERİYORUZ

Türkiye'nin en çok ihracat yapan 6'ncı kenti olan Gaziantep'in makine halı üretimi ve ihracatında merkez olarak kabul edildiği belirtilerek, “2017 yılında yeni teknolojilerimiz ve tasarımlarımızla müşterilerimizin beklentilerinin üstüne çıkmayı amaçlıyoruz. Royal Halı ailesi olarak güzel günlere doğru yol alıyoruz. Halı üretimdeki gelişmiş teknolojilerimiz ve halı modasına yön veren kreasyonlarımızla öncü kimliğimizi devam ettireceğiz” denildi. HABER MERKEZİ