Bu sezon yeni bir yapılanma ile sezona başlayan Royal Halı Gaziantep Altyapısı farklı illerden organizasyonlar ile hazırlık turnuvalarına devam ediyor.

Daha önce Mersin ve Osmaniye' den gelen gruplarla hazırlık turnuvaları yapan Royal Halı Gaziantep Altyapısı'nın bu sefer ki misafirleri İstanbul' dan..

İbrahim Kutluay ve Murat Özgül'ün direktörlüğündeki MVP organizasyon 54 kişilik sporcu kafilesi ile ilimizde 2 gün boyunca hem ilimizi gezip tanıma hem de her kategoride maçlar yaparak altyapılar olarak ileride ne tür çalışmalar olabileceği ile ilgili toplantılar yaptılar..

Royal Halı Gaziantep Basketbol Altyapı Koordinatörü Okan Eroğlu, yaptığı açıklamada, Altyapı takımlarımızın tecrübe ve basketbol görgülerini arttırmak amacıyla bu tip organizasyonlara önem veriyoruz. Daha önce Mersin ve Osmaniye' den gelen konuk takımlarla maçlar yaptık Bu kez çok daha kapsamlı bir organizasyonla İbrahim Kutluay yönetimindeki MVP organizasyonu şehrimizde 2 gün boyunca misafir ettik. 2 gün Her kategoride maçlar oynadık. Altyapı takımlarımızın bu şekilde daha hızlı gelişeceklerini planlıyoruz. MVP organizasyona ve maçlarda ev sahipliği yapan Özel Sanko Okullarına desteklerinden ve katılımlarından ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ BÜLTEN