ROYAL HALI GAZİANTEP – ANADOLU EFES

SALON: KARATAŞ ŞAHİNBEY

TARİH: 21 ARALIK 2015 PAZARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 19.00

YAYIN: LİG TV 3

Türkiye Basketbol Erkekler süper liginde Gaziantep’i temsil eden Royal Halı, bu akşam kendi evinde Anadolu Efes’i konuk ediyor.

Spor Toto Basketbol Ligi’nde Play-Off grubunun içinde yer almak isteyen Potanın Ağaları, bugün taraftarları önünde zorlu bir maça çıkacak.

Anadolu Efes ile kendi evinde Spor Toto Basketbol süper liginin 11. Hafta kapanış maçında Anadolu Efes ile karşı karşıya gelecek olan eflatun – sarılı temsilcimiz, güçlü rakibine sürpriz yapmak istiyor. Karataş Şahinbey Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka saat 19.00’da başlayacak.

Ligde geride kalan haftalarda 5 galibiyet ve 5 mağlubiyet alan eflatun – sarılı ekip, Anadolu Efes’i de yenebilmek için mücadele edecek.

HADİ BİR DAHA

Royal Halı Gaziantep, geçen sezonun ilk maçında kendi evinde konuk ettiği Anadolu Efes’i mağlup ederek lige moralli başlamıştı. İstanbul temsilcisi karşısında yeniden sevinmek isteyen potanın ağaları bugünde yine salona galibiyet parolasıyla çıkacak. Hafta içinde Avrupa kupasında grubunda ki ilk maçında deplasmandan galibiyetle dönen Royal Halı, elde ettiği moralle bugün ki mücadeleden de gülerek ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

TARAFTAR KOPARIR

En büyük desteği taraftarlarından alan Potanın Ağaları, bu akşam ki maçta da yine tribün desteğini arkasında görmek istiyor. Güçlü rakibini yenerek avantajlı konuma geçmek isteyen temsilcimiz, her zaman olduğu gibi yine taraftarlarını bu akşam ki maça bekliyor.

MUHARREM TÜRKOĞLU