Türkiye Erkekler Basketbol birinci liginde mücadele eden Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı, hafta sonu karşılaşacağı Tofaş maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Potanın ağaları, deplasmanda karşılaşacakları güçlü rakipleri karşısında 2 puanla dönerek Trabzon galibiyetini taçlandırmak istiyor.

SIKINTI YAŞADIK

Anadolu Efes ve Fenerbahçe Ülker gibi önemli takımları yenerek lige iyi bir başlangıç yaptıklarını anımsatan Royal Halı Gaziantep Basketbol kulübü başkanı Metin Uzer, “Sonraki 3 haftada mağlup olarak moral ve motivasyon anlamında sıkıntılı günler yaşadıklarını dile getiren Uzer, geçen hafta Trabzonspor Medical Park'ı yenerek moral bulduk. Bu hafta Tofaş'a konuk olacağız. Hafta başından bu yana çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Takımdaki moral de yerinde. Bu yüzden Bursa deplasmanında iyi oyunla galip gelmek istiyoruz”dedi. dedi.

Tofaş maçıyla galibiyet serisi yakalamak istediklerini ifade eden Uzer, “Rakibimiz de bizim gibi zaman zaman kaybedip kazanan bir takım. O yüzden kendileri de çıkışa geçmek için bizi yenme arzusundalar. Yani iki takım da kıyasıya mücadele edecek. Seyir keyfi yüksek geçeceğini düşündüğümüz karşılaşmanın gülen tarafı olmak için teknik heyet ve oyuncularımız elinden geleni yapacaktır” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU