ROYAL HALI GAZİANTEP – BEŞİKTAŞ SOMPO JAPAN

SALON: KARATAŞ ŞAHİNBEY

TARİH: 21 KASIM 2015 CUMARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 14.00

HAKEMLER: EMİN MOĞULKOÇ – KAAN BÜYÜKÇİL – SEMİH VURAL

YAYIN: NTV SPOR

FibaEuroCup’ta deplasmanda mücadele ettiği İnter Bratislava’yı farklı mağlup ederek grubunda liderliğini sürdüren Royal Halı Gaziantep, bugün kendi evinde Beşiktaş Sompo Japan’ı konuk ediyor.

Ligin geride kalan 6 haftasında 2 galibiyet ve 4 yenilgi alan potanın ağaları, 8 puanla 7’inci sırada yer alıyor.

Karataş Şahinbey Kapalı Spor Salonunda bugün saat 14.00’de başlayacak mücadeleyi Emin Moğolkoç, Kaan Büyükçil ve Semih Vural hakem triosu yönetecek. Mücadele Ntv Spordan naklen yayınlanacak.

BİZ GÜLECEĞİZ

Bu sezon lige iyi başlayan ve oynadığı 6 maçın dördünden galibiyetle ayrılan Beşiktaş karşısında galibiyetle ayrılmayı hedefleyen eflatun – sarılı dev adamlar, taraftarlarını yanında görmek istiyor.

Avrupa’da elde ettikleri başarıyı lige de yansıtacaklarını belirten Royal Halı Gaziantep Basketbol takımının oyuncuları, “Kendi evimizde oynayacağımız bu maçtan mutlaka galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. Avrupa’da iyi bir çıkış yakaladık ve bunu kendi ligimizde de devam ettirmek zorundayız. Her hafta daha da iyi bir konuma geliyoruz. Takımın kimyası oturdu ve artık ekip oyununu sahaya yansıtıyoruz. Bugün ki mücadeleden galibiyetle ayrılan taraf Beşiktaş değil biz olacağız açıklamasında bulundular.

TARAFTARA İŞ DÜŞÜYOR

Özellikle bu sezon taraftar kaybının önemli ölçüde hissedildiği Royal Halı Gaziantep maçlarında dev adamlar tribün desteğini yanlarında görmek istiyor.

Önce ki sezonlarda en çok taraftar topluluğuna sahip olan Royal Halı bu gücünü tekrar elde etmek istiyor. Eflatun sarılı ekibin başarılı olmasında en önemli etkenlerin başında yer alan taraftarların bugün ki Beşiktaş maçı dahil sezon boyunca her hafta kendi evinde oynayacağı maçlarda destek vermesi gerekiyor.