Spor Toto Basketbol Liginin ilk yarısının son maçında deplasmanda Ted Kolejlilere 86-75’lik skorla mağlup olan Royal Halı Gaziantep’te moraller bozuk. Temsilcimiz ligin ilk yarısının sona ermesine rağmen antrenmanlarını da sürdürüyor. Yarın kendi sahasında Södertalje Kings’I konuk edecek olan Royal Halı, bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

PUANLAR AYNI

FIBA Avrupa Kupası ikinci tur grup maçlarına Rosa Radom galibiyetiyle başlayan dev adamlar, geçtiğimiz hafta ise kendi evinde Skyliners Frankfurt’a yenilerek gruptaki ilk yenilgisini almıştı. Royal Halı, grupta aynı puanda bulunduğu Södertalje’yi taraftarı önünde mağlup edip gruptan çıkma adına avantaj yakalamak istiyor.

DEDAS; “KAZANACAĞIZ”

Royal Halı Gaziantep’in antrenörü Stefanos Dedas Södertalje maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Ted Kolejliler maçında takımının iyi bir perfromans sergilemesine rağmen yine sonunu getirememesinden dolayı hayal kırıklığı yaşadığını belirten Dedas, “Kendi evimizde iyi bir performans sergiliyoruz. Bu sezon sadece iki maç kaybettik. Amacımız bu performansımızı Kings maçına da yansıtıp sahadah galibiyetle ayrılmak. Sıkışık bir fikstür olduğu için takımıma fazla izin veremiyorum ancak onlara olan inancım tam. Bu zorlu periyottan güçlü bir şekilde ayrılmayı başaracaklardır” diye konuştu.