Gaziantepspor yöneticisi Mehmet İhsan Güney, dün gerçekleştirilen panelde Ronaldinho’yla ilgili verdiği yanıtla büyük ilgi çekti.

Genç futbolcu Emre Nefiz en büyük idolünün Ronaldinho olduğunu ve bu futbolcunun belki bir gün Gaziantepspor’a gelmesinin kendisini çok mutlu edeceğini belirtti. Emre Nefiz, bu konuda umarım yöneticilerimiz ve gazeteci ağabeylerimiz iyi bir çalışma gerçekleştirir kendisi de Gaziantep’e transfer olabilir dedi. Bunun üzerine mikrofonu alan İhsan Güney ise Ronaldinho’yla geçen sezon imzanın eşiğinden döndüklerini söyledi.

RONALDİNHO KAPIDAN DÖNMÜŞ

Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük futbolcularından birisi olan Ronaldinho’yla görüştüklerini söyleyen Güney, “Kendisiyle bir görüşme gerçekleştirmiştik. Şartlarda da iyi bir süreç izledik ancak daha sonra Meksika takımı devreye girdi. Ve bu futbolcuda Meksika’yı tercih etti bu yüzden transfer gerçekleşmedi” dedi.

RONALDİNHO GAZİANTEPSPOR’DA OYNAYAMAZ

Öğrencilerin bu transferin tekrar gündeme gelmesi gerektiğiyle ilgili de cevap veren İhsan Güney, “Ronaldinho artık bu takımda oynayabilir mi ona bakmalıyız. Ben şuan ki kadromuzda Ronaldinho’nun oynayamayacağını çünkü daha iyi oyunculara sahip olduğumuzu düşünüyorum” diyerek futbolculardan alkış aldı.