Geçen sezon Karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor’da oynadığı futbolla takımını ligde tutan isimlerden olan Deniz Kadah, Gaziantepspor’a önerildi.

Yeşil – mavili ekiple sözleşmesi sona eren 27 yaşında ki futbolcunun talep ettiği rakamı yüksek bulan Rizespor, yönetimi istediği rakama sıcak bakmayınca menajeri kanalıyla kırmızı – siyahlı temsilcimize tavsiye edilmiş.

Çaykur Rizespor yönetiminin kendisine verdiği fiyatı beğenmeyen oyuncunun menajeri Harun Aslan’ın bu oyuncuları başka takımlara önerdiği belirtildi.

KAPI KAPI DOLAŞMIŞ

Çaykur Rizespor'un kadroda tutmak istediği ama talep ettikleri para nedeniyle anlaşma sağlayamadığı Deniz Kadah’ın menajerinin kapı kapı dolaştığı belirtildi. Karadeniz ekibinden yıllık olarak 1 milyon isteyen Deniz'e 550 bin euro, teklif edilmiş. Deniz Kadah, Rizespor'un kendisine yaptığı teklifi kabul

etmezken menajeri Harun Aslan, 27 yaşında ki forveti önce Kasımpaşa'ya ardından da Gaziantepspor'a teklif etti. Kasımpaşa bu oyuncuya 3 yüz 50 bin Euro verebileceğini bildirdiği öğrenildi. Rizespor ücretleri düşürme politikası nedeniyle tavize yanaşmadığı da gelen bilgiler arasında yer aldı.

Rizespor açıklama yaptı

Çaykur Rizespor kulüp başkanı Metin Kalkavan, ücret politikalarından asla taviz vermeyeceklerini belirterek, “Kendisine daha iyi teklif veren varsa hemen gitsin. Bizim verdiğimiz rakamlar belli” diye konuştu.

Yeşil-mavili takımın yönetim kurulu üyesi Ömer Ofluoğlu, transfer konusunda kimseye taviz vermeyeceklerini belirterek, “Deniz, uzun yıllar Rizespor' da görev yaptı. Gönül isterdi ki sözleşmeleri sona erdikten sonra ikisinin de tercihi ilk Rizespor olsun. kendisine uygun teklifler yaptık. Ama dışarıdaki kulüpleri dolaşmaya başlayıp fiyat aldılar. Hal bu ki Rizespor'da kendilerini iyi fiyat verdi. Ayrıca teknik direktörümüz Hikmet Karaman'ın kendisinde emeği çok fazla” diye konuştu.

A.SERDAR ÖZEKŞİ