Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Birliği Derneği'nin resmi açılışı bugün törenle yapılacak. Açılışa genel başkan Server Gökmen'in de katılacağı ve açılıştan sonda Şehitkamil Kültür Merkezinde Yeminli Mali Müşavir Nazım Anıl tarafından “KDV genel uygulama tebliği ve değişiklikler” konulu bir sunum yapılacağı bildirildi.

Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Birliği Gaziantep Şube başkanı Ali Altay, Muammer Aksoy bulvarı İncilipınar iş merkezinde bulunan dernek merkezinin açılışının yapılacağını ve açılış dolayısıyla bir seminer düzenleyeceklerini belirtti.

Altay “ Meslek örgütlerimizin bağımsızlığının ve demokratikliğinin sağlanması temel amacında olan Türkiye’de 29 şubesi bulunan Mali müşavirler ve Muhasebeciler Birliği Derneği’nin Gaziantep şubesinin açılışını yapıyoruz. Açılışımıza TÜRMOB genel sekreteri Yücel Akdemir, TÜRMOB genel saymanı Ülkü Sönmez, TÜRMOB denetleme kurulu başkanı YMM Nazım Anıl, İstanbul SMMMO ve TÜRHAK başkanı Yahya Arıkan, Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği derneği Genel Başkanı Server Gökmen katılacaklardır" dedi.

GENİŞ BİR YELPAZESİ VAR

Mali Müşavir ve muhasebeciler Birliği Derneğinin faaliyetleri konusunda da bilgi veren Ali Altay, 'Faaliyetine başladığı günden bu yana mesleğimizin ve meslektaşlarımızın gelişiminde etkin rol oynamış, mesleğimizin önde gelen birçok isminin yanı sıra, yine mesleğimizle ilgili ülkemizin önde gelen akademisyenlerini de içinde barındıran, geniş bir yelpazeye sahip bir dernektir. Mesleğimizde ayrıştırıcılığı, ötekileştirmeyi dışlayan, birlik ve beraberlik içerisinde tüm meslektaşlarımıza hizmet etmeyi amaçlayan derneğimiz mevcut yönetime alternatif olmayıp tamamlayıcı, onların çalışmalarına yardımcı olmayı hedefleyen vizyonu ve misyonu üstlenen güçlü bir sivil toplum örgütüdür” diye konuştu. BÜLTEN