Royal Halı Basketbol Takımı’ndan ismini çekti

Royal Halı ile Gaziantep Basketbol arasındaki sponsorluk anlaşması resmen sona erdi. Gazetemizin iki gün önce duyurduğu ‘Royal sponsorluğunu çekiyor mu?’ haberimiz ne yazıkki doğrulanmış oldu. Önümüze ki sezon ligin yanı sıra Fiba EuroCup’ta mücadele edecek olan Potanın Ağalarında, beklendiği gibi ana sponsoru Royal Halı ile yollarını ayırdı.

ARAYIŞLAR SÜRECEK

Yeni sezonda Erkekler Basketbol Süper Ligine Gaziantep Basketbol olarak devam edecek olan temsilcimizde yönetim yeni sponsor arayışında olacak.

Royal Halının kesin olarak desteğini çekmesinin ardından ana sponsorluk desteği yönünde ki tekliflere açık olan temsilcimiz, desteksiz kalmayacağına inanıyor.

YÖNETİMDE DEĞİŞEBİLİR

Gaziantep Basketbol takımının hali hazırda kulüp başkanlığını Royal Halı yönetim kurulu başkanı Taner Nakıpoğlu yapıyor. Takımda ki sponsorluk desteğini çekmesinin ardından kulüp başkanlığı yönünde ki kararı bekleniyor.

ÖNEMLİ DETSEKLER VERİLDİ

Royal Halı Gaziantep Basketbol takımının erkekler süper ligine yükseldiğinden bu yana 4 sezondur önemli destekler verdi.

Gaziantep Basketbol takımının her sezon en iyi yerlerde olması adına her türlü fedekarlıktan kaçınmayan Royal Halı yönetim kurulu başkanı Taner Nakıpoğlu başta olmak üzere kurum olarak verdikleri desteklerle temsilcimiz bu sezon üçüncü defa Avrupa kupalarında mücadele etme hakkını elde etti.