Gaziantepli futbol severlerin ilk defa ismini gazetemizden duyduğu Nemanja Kojic, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile resmi sözleşmeye imzayı attı.

Geçen sezon Partizan'da forma giyen Sırp golcü Nemanja Kojic ile 2 artı bir yıllık anlaşma sağlandı.

Forvet hattına daha önce transfer edilen Bebeto’nun ayağının kırılması nedeniyle golcü arayışlarına girdiklerini ve Sırp futbolcu Nemanje Kojic ile temasa geçtiklerini kaydeden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kulüp başkanı Osman Toprak, “Bu yıl genç ve mücadeleci futbolcuları kadromuza kattık. Yaş ortalamamız 23’e düştü daha mücadeleci ve keyif veren bir takım oluşturduğumuzu düşünüyorum. Nemanja Kojic transferi kulübümüze katkı sağlayacaktır. Scuat ekibimizin titiz çalışmaları doğrultusunda bizi hedefe taşıyacak futbolcularla anlaşmalar sağladık” açıklamasını yaptı.

Sırp forvet Nemanje Kojic ise Türkiye gibi güçlü bir ligde mücadele edeceğini ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’un oldukça kaliteli bir ekip olduğunu öğrendiğini bu nedenle transfer konusunda hiç tereddüt etmediğini açıklarken, ligde korkulan bir takım olmak istediklerini sözlerine ekledi.