GAÜN Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun öğrencilere GAÜN’e tercihleri arasında üst sıralarda yer vermeleri çağrısında bulundu.

Coşkun, GAÜN Kampusu’nu gezip gören her öğrencinin teskere bırakarak öğrenci olma kararı vereceğini savunarak, “Kimse yoğurdumuz ekşi demez. Ama bizim yoğurdumuz biraz ekşimsi. Çünkü hakiki ev yoğurdu. Biz, butik değil, kaliteli büyüyen bir üniversiteyiz. Öğrencilerimiz GAÜN’e tercihlerinin üst sıralarında yer vermelerini öneririm” dedi.

GELİRKEN AĞLAYAN, GİDERKEN DAHA ÇOK AĞLAR

Tercih aşamasında tüm üniversite adayı öğrencilere GAÜN Kampusu’nu gezme çağrısında bulunan Rektör Prof. Dr. Coşkun, “Ben iddia ediyorum. Öğrencilerimiz buraya bir gelip kampusu görse, ‘Biz burada kalıyoruz’ deyip teskere bırakır. Yani öğrencimiz olurlar. Çünkü iyi bir altyapımız var. Gaziantep Üniversitesi’ni tanımak için aslında ‘Yıldıza Seyahat’ diye bir program yapmak lazım. Parlayan Yıldız Gaziantep Üniversitesi’ni ancak böyle tanıtabilirsiniz” dedi.

ULUSLARARASI ÜNİVERSİTEYİZGAÜN Kapsunu’na girenlerin gönderde 87 ülkenin bayrağının dalgalandığı bir tören alanıyla karşılaşacaklarını kaydeden Prof. Dr. Coşkun, “Bu 87 ülkeden öğrencimiz olduğunu gösteriyor. Bugün ABD’den Vietnam’a, Çin’den Meksika’ya, Ortadoğu’ya kadar her coğrafyadan 2bin 300 civarında uluslararası öğrencimiz var. Kampuse girdiğinizde zaten bir uluslararası kampus manzarasıyla karşılaştığınızı fark edersiniz” dedi. BÜLTEN