GAÜN Rektörü Yavuz Coşkun ve Nuray Coşkun çiftinin biricik kızları Efser Rana Coşkun, görkemli bir nikah töreniyle hayatını, Serap ve Eşref Türkmen çiftinin oğlu Yunus Emre Türkmen ile birleştirdi.

Bilkent Üniversitesi’nde Araştırma Görevlisi olan Efser Rana Coşkun ile Bilkent Üniversitesi’nde Yardımcı Doçent olan Yunus Emre Türkmen’in mutlu gününe protokol üyelerinden yoğun bir katılım oldu. Gaziantep Üniversitesi’ne yeni yapılan Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki törene, Vali Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, OSB Başkanı Cahit Nakıboğlu, Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç, çok sayıda sanayici, işadamı ve akademisyenin yanı sıra çok sayıda seçkin davetli katıldı. KONUKOĞLU'NDAN NASİHATTören, mini bir konserle başladı. Genç çifte mutluluklar dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Rektör Yavuz Coşkun’a da yeni yapılan Kültür ve Kongre Merkezi için teşekkür etti.
Vali Ali Yerlikaya genç çifte mutluluklar dilerken SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu da damata nasihatta bulundu. Konukoğlu, Damat Yunus Emre’ye 'İtaat et, rahat et' dedi.
İl Müftüsü Ahmet Çelik ise çiftin bir ömür mutlu bir birliktelik yaşamaları için dua etti.