Gaziantepspor’un Avusturya kampında futbolcular arasındaki tatlı rekabet her geçen gün artmaya başladı.

Sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Kırmızı – siyahlı temsilcimizin antrenmanları çekişmeli geçiyor. Aynı mevkide oynayan futbolcular arasında şimdiden forma yarışı başladı.

BİRBİRLERİYLE YARIŞIYORLAR

İdmanlarda yapılan çift kale maçlarda oyuncular birbirleriyle kıyasıya mücadele ediyor. Bu rekabetin hazırlık maçlarında da sürmesi bekleniyor. Futbolcular şimdiden ligde forma giyebilmek için birbirleriyle yarışıyor. İdmanlar keyifli geçiyor.

TEKNİK EKİP MEMNUN

Gaziantepspor’da teknik ekip ise futbolcular arasında ki kıyasıya rekabetten oldukça memnun görünüyorlar.

Teknik Direktörü Mutlu Topçu, takım içindeki tatlı rekabetten memnun olduklarını belirterek, “Takımdaki futbolcuların performanslarıyla bizi zora sokmaları bizi sevindirir. Çünkü etik rekabetin olduğu yerde kalite her zaman yükselir. Her oyuncum forma giymek için çok çalışıyor. Bu da takımdaki rekabeti üst düzeye çıkartıyor. Evet alternatifi olan bir kadromuz var. Bunu en iyi şekilde değerlendirmekte bizim elimizde. Forma kapma hırsı takımımıza olumlu yansıyacak. Ama en önemlisi de bunu saha içerisinde oyunumuza, saha dışında ise arkadaşlığımıza, birlik beraberliğimize yansıtarak sonuca ulaşmak. İyi takımlar bunu başarır. Biz de iyi takımız ve bu dediklerimizi yapıp, herkesin adından söz edeceği bir ekip olarak ligdeki mücadelemize başlamak istiyoruz” açıklamasını yaptı.