Adana Demirspor ve Karşıyaka galibiyetleriyle ligde 3’üncü sıraya yerleşen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da rehavete kapılmak yasak.

Takımda birlik ve beraberliğin en iyi derecede olduğunu söyleyen kulüp başkanı Osman Toprak, tek sıkıntılarının taraftar eksikliği olduğu ve bundan sonra ki süreçte daha iyi neticeler almaya devam edeceklerini açıkladı.

GALİBİYETLERE DEVAM EDECEĞİZ

Son yılların en güzel çıkışını yakaladıklarını kaydeden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kulüp başkanı Osman Toprak, “Bundan sonra ki süreçte önümüze bakacağız. Daha güzel neticeler almak için mücadele edeceğiz. Takımın moral ve motivasyonu yerinde. Teknik ekibimiz başarı adına büyük gayret sarf ediyor. Yöneticilerimizin desteği tam, sadece taraftar anlamında sıkıntımız var. Şehrin takımına sahip çıkması gerekiyor, onun ötesinde her hangi problemimiz yok. Geçmişte ki güzel galibiyetler bizi rehavete kaptırmayacak ve takım olarak daha çok çalışacağız. Elimizden gelen gayreti sarf ederek Gaziantep şehrine güzel galibiyetler kazandırmaya devam etmek için uğraşacağız” dedi.

KOLEJ HAVASI VAR

Yeni ve genç bir kadrolarının olduğunu ifade eden Toprak, “Bu ekiple kolej havası yakaladık, futbolcuların birbirlerine karşı olan sevgisi ve saygısı son derece yerinde, kaynaşma, birlik ve beraberlik zaferi de getiriyor. Böyle devam ettiğimiz sürece yeni galibiyetler Büyükşehir Belediyespor’ u bekleyecek. Her anlamda biz birlik ve berberliği sağladık. Yönetimde bulunan arkadaşlarımız, hocalarımız hepsi öyle. Yabancı ve Türk olsun eskiden kadroda yer alanlar olsun hepsi de birlik ve beraberlik havasındalar. En önemli noktalardan bir tanesi de hiçbir huzursuzluğun olmaması. Futbolcularımızın hepsi birbirlerini çok seviyorlar. Birbirlerinin sevinçleriyle seviniyorlar, kederleriyle üzülüyorlar bu da başarıyı getiriyor. Ben bundan sonra ki süreçten de ümitliyim. İnşallah güzel bir nokta da ligi tamamlarız diye ümit ediyorum” dedi.

GÜVENİMİZ TAM

Samsun deplasmanından iyi bir netice almak adına hazırlandıklarını aktaran Toprak, “Samsunspor’da oldukça güçlü ve sezona iddialı başlayan, geçmişte süper lig tecrübesi olan ve taraftar desteği çok fazla olan bir takım. Ama biz de güçlü bir takımız, teknik ekibimiz ve futbolcularımıza güveniyoruz. Bu hafta da iyi bir netice alacağımıza inanıyoruz” açıklamalarında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU