Ravanda Hotel , gelişen konaklama sektörü içerisinde , bu yarışüa bende varım demek için Amerika’nın ünlü Franchasing markası Best Western ile birleşerek daha güçlü hale geldi.

DOĞUDAKİ İLK OTELİ

Gaziantep ‘e gelen 3. Yabancı marka olan Best Western, Doğudaki ilk oteli ile Türkiye’deki hızlı gelişmesine devam etmekte olduğunu gösterdi. Türkiye’de Ravanda hotel ile Gaziantep’e gelen Marka, Türkiye deki toplam otel sayısını 18’ e çıkardı. Yıl sonuna kadar da bu hızlı gelişmesini devam ettirecek.

ODALAR YENİLENDİ

Busıness otel segmentinde çalışan Best Western, Ravanda Hotel Gaziantep, 86 odasını da Yenilemiş, Lobby girişi ve meeting salonlarını günün değişen şartlarına göre dizayn etmiş ve hizmete yeni bir marka ve anlayış ile kurumsal kimliğe bürünerek çalışmalarına hız vermiştir.

KURUMSALLAŞMA HEDEFİ

Şirket yönetim kurulu üyeleri Ramazan Gecer ve Maaruf Yeşilmen, gelişen ve değişen konaklama sektöründe iyi bir yere sahip olabilmek ve üst gruplara hitap eden bir otel olarak çalışmalarını sürdürebilmek için Best Western'e geçiş kararı aldıklarını belirterek, "Bundan 4 ay önce tek kişilik oda fiyatı 80 TL iken şimdilerde tek kişi 150 - 160 TL aralığında, yüksek doluluk oranı ile gitmenin mutluluğunu yaşadıklarını, bu başarıda yeni yapılanmanın ve kurumlaşmayı hedef haline getirmiş yeni profesyonel personel yapısının katkısının büyük olduğu gerçeğini kabul ettiklerini belirtmişlerdir" diye konuştu.

YEŞİL BELGE TALEBİ

Best Western, Ravanda hotelin 86 odasının 59'unun sigara içilmez haline getirdiğini ifade eden Gecer ve Yeşilmen, "Doğal gazla çalışan soğutma ve ısıtma sistemi ile, atık ayrıştırma sistemi, yağ geri dönüşüm depolaması ve buna benzer yaptığı işler ile çevreye verdiği faydanın bilinci içindeki çalışmalarının karşılığında Turizm Bakanlığımıza başvurarak Yeşil Belge talebinde bulunduklarını, kısa sürede de bunu alacaklarını ifade etmişlerdir" dedi.

PUAN ÖDÜLÜ

Best Western Belçika kalite kontrol Müdürü Sara De Cock'ın yaptığı denetimlerinde en yüksek puan olan 1000 üzerinden, temizlik ve hijyen de 1000 puan alan housekeeper Serap Urman, iyi bir ekip yaratıldığını bunun sonucu olarak da bu puanla ödüllendirildiklerini söyledi.

Best Western Ravanda otel personeli, Kasım ayında başlamak üzere mart ayına kadar sürecek bir zaman diliminde, 2 şer kişilik gruplar halinde Best Western' lerin bulunduğu yurt dışındaki otellerde 15 günlük vizyon gelişimi adı altında eğitim alacak.

Hizmet kalite çıtasının yükselmesi ile birlikte, her odada çay kahve seti ücretsiz misafirlere sunulacak olan otelde, her odaya günlük sabah gazetesi de bırakılacak. Her odaya turn down, ücretsiz su verilecek. Ayrıca ücretsiz havaalanı transferi, odadan check out, yastık menüsü, Vale hizmeti, ücretsiz misafir araç yıkama, konaklamalarda uçuş mili kazanma, her odada 700'ü aşkın uydu tv ve radyo kanalı,

misafirlere Arapça, Kürtçe, İngilizce ve Fransızca destek veriliyor. Haber Merkezi