Hem Süper lig, hem PTT liginde mücadele edecek ekiplerimiz için start veriliyor. Gaziantepspor Sivasspor deplasmanında lige merhaba derken, Büyükşehir Belediyespor ise Kamil Ocak'ta Boluspor'u ağırlayacak. Her iki ekibimiz de ilk haftayı kayıpsız geçmek istiyor.

Çok iyi bir kamp dönemi geçiren ve yeni sezonda hedefleri yüksek tutan Kırmızı-siyahlılar, Sivasspor maçını kazanarak iyi başlamanın hesaplarını yapıyor. İki eksiğin bulunduğu Gaziantepspor'da yeni teknik ekip ve transferlerle ilk galibiyetini almak istiyor.

İNANIYORUZ

Lige iyi başlamak istediklerini belirten futbolcular galip geleceklerine inandıklarını söylediler. İyi bir hazırlık döneminden sonra lige hazır hale geldiklerini belirten futbolcular, "artık lige başlıyoruz. Yeni sezonda başarılı olmayı çok istiyoruz. Bunun ilk adımı ise Sivasspor. Pazar günü ne yapıp edip kazanmak amacındayız" dediler.

BÜYÜKŞEHİR BOLU'YU BEKLİYOR

PTT Liginde hedefini zirve için koyan Büyükşehir Belediyespor ise, Kamil Ocak'ta Boluspor'u ağırlayacak. İlk maçını kayıpsız geçmek isteyen ekibimiz maça hazır. Teknik adamlar, yeni oluşturulan kadronun bu sezon Gaziantepli sporseverlerin gönlünde taht kuracağını söylerken, Boluspor maçında taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu dile getirdi. Nurullah Sağlam, Boluspor maçında tribünleri boş görmek istemediklerini söyledi.