Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un sezon öncesi Sırbıstan ekibi Rad’dan kadrosuna kattığı defans oyuncu, hedeflerini üst sıralar olarak gösterdi. Oldukça iyi bir kadro yapısına sahip olduklarını ifade eden Sırp futbolcu, en büyük sorunun ise hakemlerin doğru karar verememeleri olduğunu belirtti.

TIRMANMA ŞANSIMIZ YÜKSEK

Sezon başında kendisiyle birlikte birçok oyuncunun kadroya dahil olduğunu söyleyen Raspopovic, “Yeni bir takım olmamız sezonun ilk haftalarında gerçek kimliğimizi sahaya yansıtmamamız ana sebeplerden biriydi. Teknik direktör değişikliği yaşandı. Ama bildiğim bir şey var ki, daha zamanımız var. Birçok maç oynayacağız ve üst sıralara tırmanma şansımız çok yüksek. Devam etmeliyiz, hırsla oynamalıyız. Şuan daha bir takım olduk. Bir takım haline geldik. Bu bizim için çok önemliydi. Sadece oyuncuların değil aynı zamanda teknik ekibin, hatta çalışanların bir arada olması çok önemli bir takım için. Bence yükselişe geçmemizin sebepleri bunlar” dedi.

TAHAMMÜLÜM YOK

Hırslı bir oyuncu olduğunu ifade eden Raspopovic, “Benim için bu çok önemli. Çünkü teknik bir oyuncu olduğumu söyleyemem, uzun boyluyum ama çok hızlı da değilim. Tek bir şeyim var o da hırsım. Benim için bu çok önemli. Karaktere de çok önem veriyorum. Maç içindeki karakter kadar maç dışındaki karakter de çok önemli benim için. Kaybetmeye tahammülü olmayan bir yapım var. Savaşçı gibi, asker gibi oynamak önemli benim için ama sadece sahada öyleyim. Sahanın dışında rahat bir insanım. Her maçı kazanmak istiyorum. Maçlardan sonra sadece 2-3 saat uyuyabiliyorum. Maçta 90 dakika oynadıysam uyku tutmuyor. Çünkü üzerimdeki o tansiyon, o baskı devam ediyor. Maçın heyecanını hissetmeye devam ediyorum. Vücudum yorgun ama kafamda yaşamaya devam ediyorum” dedi.

TARAFTARIMIZ GÜÇ VERİYOR

Sezonun ilk haftalarında boş tribünlere oynamalarının can sıkıntısı bir durum olduğunu değerlendiren Sırp oyuncu, “Taraftarlarımız artık tribünlere gelmeye başladı ki bu da bizi olumlu yönde motive ediyor. Böyle devam ederse takım arkadaşlarımın da kazanma mantalitesi de çok iyi seviyeye geliyor. Bütün oyuncular hırs ve tutku ile oynuyor. Eğer böyle devam ederlerse gücümüze güç katarlar” dedi.

OLDUKÇA KEYİFLİ

Teknik Direktör Bayram Bektaş’ın göreve gelmesinin ardından her şeyin değiştiğini ifade eden 26 yaşındaki oyuncu, “Her şey değişti. Antrenmanlar değişti, çok nazik bir insan. Türkçe konuşmuyorum ama iyi bir izlenim, iyi bir his uyandırıyor. Onunla çalışmak oldukça keyifli” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU