Gelecek sezon PTT 1. liginde güçlü bir kadro oluşturmak isteyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Sırp futbolcu Nikola Raspopovic ile anlaşma sağladı.

Daha önce gazetemizin transferini duyurduğu 26 yaşında ki stoper ile dün her konuda anlaşma sağlandı ve taraflar arasında 3 yıllık sözleşmeye imza atıldı.

Geçen sezon Gaziantep Büyükşehir Belediyespor scuoat ekiplerinin defalarca izlemeye aldığı ve her defasında olumlu rapor verdiği Nikola Raspopovic, tesisleri ve şehri gezdikten sonra yapılan görüşmelerin ardından mavi – beyazlı yönetim ile masaya oturdu ve kendini üç yıllığına Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu yapan imzayı attı.

NİKOLA RASPOPOVİC KİMDİR?

Yugoslavya’nın Belgrad şehrinde 1989 yılında doğan 26 yaşında ki futbolcu 1.86 boyunda ve stoper mevkiinde görev yapıyor.

Geçen sezon Sırbistan Süper Liga liginde oynayan Nikola Raspopovic, 21 maçta görev yaptı ve bir defada rakip ağları sarstı. Kupa maçında da iki defa forma giyen tecrübeli oyuncu toplam 2 bin 70 dakika takımının formasını terletti. Nikola Raspopovic stoper mevkiinde görev yapıyor ve her iki ayağını da rahatlıkla kullanabiliyor.

HEDEFİ OLAN TAKIMA GELDİM

Ligler henüz sona ermeden Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu antrenörlerin kendisine teklif götürdüğünü söyleyen Nikola Raspopovic, “Bana kulüp, şehir, tesisler, yönetim ve hedefleri konusunda bilgiler verdiler. Bu sezon adına da birlikte çalışmak istediklerini ilettiler. Bu teklif karşısında bende heyecanlandım, ilk defa ülkemin dışında bir takımda oynayacak olmam heyecanımı daha da arttırdı. Bu nedenle geldim, görüşmelerden de olumlu sonuçlar elde ettim geriye kalan imzayı da attım. Her iki tarafa da hayırlı oldun. Ben hedefi olan bir takıma geldim ve yeni takım arkadaşlarımla birlikte şampiyonluk yaşamak istiyorum” diye konuştu.MUHARREM TÜRKOĞLU