Göreve yeni atanan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü İsmail Gerim 'e hem hayırlı olsun ziyaretinde bulunan grup geçtiğimiz Mayıs ayında tamamlanan ve Gaziantep' in iş sağlığı ve güvenliği konusunda mevcut durumunu özetleyen ve çözüm önerileri sunan raporu sunarak konu hakkında fikir alışverişinde bulundu.

ETKİNLİK YAPILMALI

Her yıl Mayıs ayının ilk haftası geniş katılım ile düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası etkinliklerinin Gaziantep'te gerçekleştirilmesi yönünde talepte bulunarak bu konuda Gaziantep'in sanayi şehri olması ve kültürün yaygınlaştırılması açısından böyle bir organizasyonun şehir için son derece önemli olduğunu ve Gaziantep Kent Konseyi Çalışma Gurubu olarak bu konuda ellerinden gelen gelen gayreti göstereceklerini belirtti.

GERİM TEŞEKKÜR ETTİ

Gerek yaşanan sorunlar, gerekse uygulanacak yeni düzenlemeler ile ilgili olarak raporun çok önemli olduğunu belirten İsmail Gerim, Gaziantep Kent Konseyine konuya olan ilgiden dolayı teşekkür ederek diğer illerde de bu konuda çalışma grubu oluşturulmasının hep konuşulan iş sağlığı ve güvenliği kültürünün gelişmesi adına çok değerli, olacağını belirterek, örnek olması ve yaygınlaşması temennisinde bulundu.

VEKİLLERDE HAZIR BULUNDU

Daha sonra TBMM 'de Gaziantep Milletvekillerimizden A.Nejat Koçer, Abdülkadir Yüksel ve Mehmet Gökdağ 'a ziyaretlerde bulunuldu. Hazırlanan rapor takdim edilerek, hakkında bilgi verilirken önümüzdeki Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan etkinlikle ilgili olarak da bilgi verilerek destek istendi. BÜLTEN