Belediyeler tarafından düzenlenen Ramazan Şenlikleri vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Festival Park’da yapılan etkinlikler akşam saatlerinde Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Alanı dolduran binlerce kişi okunan Kuran-ı Kerim ile manevi bir atmosfere büründü. Kuran tilaveti ile coşan gönüller, Türk müziğinin güçlü sesi Ahmet Özhan’ın seslendirdiği eserlerle büyük bir heyecan yaşadı. Alanı dolduran binlerce vatandaş gece geç saatlere kadar devam eden etkinlikleri sonuna kadar takip etti.

ŞAHİN'DEN PLAKET

Gecede Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve İl Müftüsü Ahmet Çelik sanatçı Ahmet Özhan’a ve geceye renk katan mehter grubu temsilcisine günün anlam ve önemini anlatan bir plaket ile çiçek takdim etti.

ŞAHİNBEY'İN ETKİNLİĞİ MAHALLELERE TAŞTI

Şahinbey Belediyesi Ramazan ayı etkinliklerini vatandaşın ayağına götürerek kendi mahallerinde etkinlik düzenliyor. Ramazan ayı boyunca 20 farklı mahallede etkinlik organize eden Şahinbey Belediyesi ilk etkinliği Onur Mahallesindeki Muhsin Yazıcıoğlu Parkında düzenledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve Şahinbey Belediye Başkan Vekili Cuma Güzel’inde katıldığı etkinlikte Hacıvat-Karagöz oyunu, keloğlan ve ibiş gösterileri yanı sıra kukla ve orta oyunu sahnelendi.

ŞEHİTKAMİL'DE RENKLİ GÖRÜNTÜ

Şehitkamil Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla yapılan şenliklere yoğun katılım oldu. Her yıl olduğu gibi bu yılda Şehitkamil Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ramazan etkinliklerin ilki, Aktoprak Mahallesi’nde start aldı. Etkinlikte; tiyatro gösterileri, Hacivat-Karagöz oyunları, animasyon gösterileri ile eğlenceyi doyasıya yaşayan çocuklar, unutamayacakları anlar yaşadı. Etkinlikte ayrıca çocuklara, pamuklu şeker, çöp şeker, vatandaşlara ise meyan şerbeti gibi çeşitli ikramlarda bulunuldu. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT